Godisnji horoskop

horoskop-pocetna

Šta sve otkriva vaš horoskop?

Vreme i tempo u kome zivimo namece nam nova pravila u ponasanja; prilicno smo uzurbani i u stalnoj potrazi za korisnim informacijama kako bi smo ispunili svoje zivotne ciljeve ili snove. Sveopsti drustveni razvoj i moderna nauka imaju zadatak da konacno odrede Univerzum i nase mesto u njemu, zatim da razjasne uticaj planeta i kosmosa na nasu sudbinu.
Najbolji casovnik koji za sada imamo je nasa planeta - Zemlja, koja se krece oko svoje ose tacno za 23 casa i 56 minuta. Ovo je period od jednog zvezdanog dana, koga su astronomi proglasili za jedinicu vremena. Naravno, zvezdani dan je ponekad kraci ili duzi.
Astronomi su pomocu atomskih casovnika utvrdili uzrok gresaka u kosmosu. Mesec, stvaranjem plime i oseke, povecava trajanje dana. Takodje i iznenadne erupcije na Suncu uticu na Zemljinu rotaciju, kao sto uticu i na sve ostale planete. Posledice ovih delovanja mere se "malim" delovima sekunde, ali je ovaj fenomen ipak impresivan, ako se uzme u obzir koliko je energije potrebno, da bi se usporila ili ubrzala masa Zemlje.
Dakle, ako je dokazano da i Zemlja podleze iznenadnim cudima vasione, namece se logicno pitanje: Sta se tek desava sa covekom, kao malim organizmom koji zivi na njenoj povrsini?

Da li Vam je poznat podatak: da se usled dnevne rotacije Zemlje oko svoje ose, i ostale planete, kao i Sunce pojavljuju na istoku, zatim se lagano penju na nebeskom svodu, dok ne dosegnu svoj najvisi polozaj - tacku kulminacije, a onda se lagano spustaju nazad i "utonjuju" na zapadu. To je njihovo dnevno kretanje, sto znaci - da nemamo samo solarni i lunarni, vec imamo i Merkurov, Venerin, Marsov i ostale dane, kao i sate drugih planeta Suncevog sistema.
Pre nekoliko godina, sprovedena su kompleksna istrazivanja na 25.000 ispitanika u Evropi.

Rezultati govore da polozaj planeta u trenutku rodjenja, uzrokuje ili ukazuje na pravilnost u IZBORU ZANIMANJA - odnosno da je izbor zanimanja ili profesije, uslovljen polozajem i uticajem planeta.

Sistematskom obradom ovih podataka ustanovljeni su vazni pokazatelji - zakljuceno je da svaka grupa zanimanja ima svoj planetarni casovnik.
(Statisticke anomalije su se javljale uvek neposredno po izlasku, ili pri kulminaciji pojedinih planeta.)

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada