Facebook ima novu opciju zbog koje se mnogima diže kosa na glavi!

student 849818 960 720 copy 620x3501

Ono što je uznemirilo mnogobrojne "stalkere" je činjenica da sad postoji još jedno dugme na Facebooku kojim mogu da veoma lako (i veoma sramotno) otkriju da guraju nos u tuđa posla preko interneta

Facebook ponovo uvodi novu opciju, ali se ova promena nikako neće dopasti onima koji prate druge ljude na popularnoj društvenoj mreži.

Naime, ranije ovog meseca, neki korisnici Facebooka su dobili opciju "Hello", što znači da mogu samo da "pozdrave" nekoga kome su svratili na profil bez da ga dodaju za prijatelja. Ono što je uznemirilo mnogobrojne "stalkere" je činjenica da sad postoji još jedno dugme na Facebooku kojim mogu da veoma lako (i veoma sramotno) otkriju da guraju nos u tuđa posla preko interneta.

Osim toga, ta opcija se nalazi na mestu gde je do sada bila opcija "dodaj za prijatelja", pa vrlo lako može da se desi da umesto zahteva za prijateljstvo pošaljete čudni "hello".

Ekipa na Twitteru se već požalila na neugodnosti koje im je prouzrokovao prijateljski "hello", a mnogi su primetili da ta opcija podseća na onaj omraženi Facebookov "poke".

Ipak, Facebook je sveo mogućnost sramoćenja na minimum pa ako slučajno kliknete na "hello", dovoljno je da samo još jednom ponovo kliknete na njega i tako obrišete "hello", pa osoba koju tajno gledate nikada neće dobiti obaveštenje o tome.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada