Samsung u reklami brutalno ismejao novi iPhone i Apple (VIDEO)

reklama samsung 620x3501

Pored ogromnih redova kada krene prodaja novog modela iPhone-a, još jedna stvar koja je pratila ovaj događaj jesu Samsungove reklame u kojima južnokorejski gigant ismeva ljubitelje Apple

Kompanija Samsung objavila je novu reklamu pred sam početak prodaje iPhone-a X u kojoj ljubiteljima Apple-a poručuje da "odrastu nadogradnjom na Galaxy".

Pored ogromnih redova kada krene prodaja novog modela iPhone-a, još jedna stvar koja je pratila ovaj događaj jesu Samsungove reklame u kojima južnokorejski gigant ismeva ljubitelje Apple-a, jer većinu novih opcija koje donose nove generacije iPhonea Samsung je već predstavio u ranijim modelima svojih telefona.

Na primer, najveći noviteti koje je Apple predstavio ove godine na iPhoneu X (ekran bez okvira i bežično punjenje), na Samsungovim telefonima postoje već godinama.

U video-zapisu koji je objavljen na službenom profilu Samsungovog američkog odeljenja na Twitteru uz poruku "odrastite s nadogradnjom na Galaxy" iz ove su kompanije u jednominutnom spotu pokazali su koliko su njihovi telefoni tokom poslednjih godina bili ispred Apple-ovih – barem što se tiče dostupnih opcija s kojima je Apple uvek kaskao za južnokorejskom kompanijom.

U reklami, a u Samsungu se nadaju i u stvarnom životu, dugogodišnji vlasnik Apple-ovog telefona "odrastao" je i dugo čekanje ispred Appleovih prodavnica zamenio je novim pametnim telefonom Galaxy.

Pogledajte video:

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada