Ovo su idealni pokloni koje vaši bližnji nikada neće zaboraviti ili baciti u đubre

decorating christmas tree 2999722960720 620x3501

Jedini trenutak u kojem je neophodno da na poklon potrošite ogromnu količinu novca je kada želite da impresionirate vašeg šefa

Da ne biste bespotrebno trošili velike sume novca na nešto čiji je cilj prvenstveno da obraduje nekog i pokaže pažnju, Halo oglasi su sproveli istraživanje o tome kakvi su to novogodišnji pokloni koje vaši bližnji i voljeni neće zaboraviti – u najmanju ruku, a da pritom vaš novčanik ne ostane tanak.

Kućni ljubimci na poklon

pas 830x01

Ovo je poklon kome će se većina dece, ali i odraslih, obradovati. Pokloniti nekom kućnog ljubimca, znači pokloniti najboljeg prijatelja, ali i slatku obavezu. Da ne biste potošili sate i sate u potrazi za idealnim ljubimcem, Halo oglasi su vam omogućili da, na jednom mestu, izaberete najrazigranijeg psa, najumiljatiju mačku, najšareniju ribicu, ili, pak, patuljastog ježa.

Ukoliko želite da slatke čari Nove godine osete i vaši ljubimci, poklonite im preslatke čizmice za pse! A ako smatrate da ni to nije dosta, evo prilike da vašeg „najboljeg prijatelja“ obradujete i kravatom za pse!

"Starke" i u kući

vunene carape 830x01

Sigurno poznajete bar nekoga ko ne izlazi iz kuće bez omiljenih "starki"! Od sada, ljubitelji ovog modela patika mogu uživati noseći ih i u stanu. Poručite ovu jedinstvenu, vunenu varijantu vaših nožnih prijatelja ispletenih u prepoznatljivim bojama, sa belom kapicom, zvezdom na strani, pa čak i pertlama! Ludo, ali i udobno i toplo – savršeno za ove hladne dane.

Kućice za ptice

kucice za ptice 830x01

Dok će većina nas novogodišnju noć dočekati u toplini restorana, kluba ili vlastitog doma, moramo se setiti i onih koji svako jutro dočekuju napolju. Ako želite da obradujete vaše pernate prijatelje iz najbljižeg susedstva, a ujedno i dekorišete svoju terasu ili vrt, na sajtu Halo oglasa možete pronaći kućice kakve nećete videti nigde drugde.

Maleni pevači će brzo zavoleti ova šarena skloništa od tvrdog bukovog drveta, ali nema sumnje da će za istim odlepiti i mališani. Slika govori više od reči, u pitanju je pravo majstorstvo na delu!

Igračke za decu

kocke 830x01

Svakako je da je jedan od najlepših poklona za mališane igračka, ali ne bilo kakva. Na sajtu Halo oglasa možete pronaći mnogo zanimljivih igračaka za dečake i devojčice. Ali, u mnoštvu raznovrsnih igračaka potrebno je odabrati baš onu koja će, osim edukativnog, zadovoljiti i kriterijum bezbednosti. Predlažemo vam kocke , uz koje će dete, igrajući se, razvijati maštu, intelekt, ali i sitnu i krupnu motoriku.

Starinski pokloni

satovi 830x01

Kako kažu psiholozi, ovakav poklon daruju maštovite osobe prefinjenog ukusa, pa im zato, ako u porodici ili među prijateljima imate one koji vole antikvarne predmete ili su, pak, pasionirani kolekcionari, možete darovati ovakav poklon i biti sigurni da ćete ih time oboriti s nogu.

Unikatne zimske kape

unikatne kape 830x01

Bez briga o poslu, sa slašću ćemo spiskati sate zimskog predaha. Uživaćemo u svakom minutu odmora, ali moramo obratiti pažnju i na naše mališane. Kada istrče iz kuće, radovaće ih mogućnost da mogu uši zaštititi kapama sa motivima iz popularnih crtaća. Ostaje samo da saznate koga najviše vole: Nindže kornjače, Sunđer Boba, Spajdermena, Mini Maus...

Ako do sada još niste odlučili šta će biti to što ćete uviti u šareni papir i staviti ispod jelke, na sajtu Halo oglasa vam je svakodnevno dostupna široka ponuda, a na vama je samo da se, zavaljeni u fotelju, iz toplog doma, odlučite šta želite nekom da poklonite.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada