Veliki kineski horoskop: Evo koga očekuje godina iz snova, a koga iz pakla

horoskop1 620x3501

Godina pred nama je godina žutog psa i to je po kineskom horoskopu veoma dobar znak

Pas donosi sreću i biće darežljiv prema svakome ko je dobar i pomaže drugima, odiše mirom, harmonijom i pozitivnom energijom.

Biće velikodušan prema ljudima koji se suočavaju sa poteškoćama i kojima se može verovati i koji zaslužuju poštovanje.

Za mnoge će naredna godina biti prekretnica u životu i označava početak nekog srećnijeg i mirnijeg perioda života. Uticaj psa zavisiće od toga kom znaku Zodijaka pripadate.

47787 830x01

PAS, ZMIJA, PACOV, SVINJA

Za vas će ova godina biti izuzetno srećna i želje koje imate ostvariće vam se u prvim mesecima 2018. godine. Dolazi doba idealno za nove početke i nemojte da strahujete da probate nešto novo. Ako nečim niste zadovoljni – krenite dalje.

ZEC, BIK, MAJMUN

Možete mirno da spavate – iduća godina biće vam mirna i stabilna. To je vreme kada trebate da uživate u svakom trenutku. Period pred vama biće prepun malih, lepih iznenađenja. Možete da očekujete neku konkretnu pozitivnu promenu i skoncentrišite se na ono što vam je važno i uživajte.

PETAO, TIGAR, ZMAJ

Tigar Aasha 5 830x01

Nećete imati lagan i jednostavan period, ali sve što budete radili biće dobar temelj za dalji život. U 2018. godini naći ćete se pred nekim velikim odlukama i počistićete vaš život možda od nekih ljudi koji na vas deluju negativno ili nekih situacija. To ne mora da znači da će taj neko ili nešto nestati već da će se promeniti na bolje.

KOZA, KONJ

Možete da odahnete i da izvučete ono najbolje iz godine koja nam sledi. Živećete punim plućima jer znate koliko je to važno, ali samo ako vam okolnosti to dopuste. Imate čemu da se veselite jer 2018. godina će biti prepuna mogućnosti, a vi se potrudite da ih sve iskoristite.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada