Na iTunes

itunes

iTunes je multimedijalni veb sistem poznate američke kompanije Epl. Radi se o impresivno bogatom sajtu koji sadrži na desetine miliona digitalnih dokumenata. Od pesama, preko filmova, podkastova, do elektronskih i zvučnih knjiga, televizijskih programa, univerzitetskih predavanja i aplikacija za Eplove mobilne uređaje ajpod, ajpad i ajfon. Ogromna prednost ove aplikacije je što sadrži ogromnu bazu internet radio stanica iz bilo kojeg dela sveta. COOL radio je prva radio stanica iz Srbije koja se našla na ovoj listi.

1. Ukoliko nemate instaliran iTunes, možete ga preuzeti OVDE.

2. Pokrenite iTunes.

3. Kada je iTunes pokrenut možete da vidite opciju RADIO sa leve strane.

itunes-internet-radio1

4. Ukoliko ne vidite opciju RADIO, možete je omogućiti klikom na Edit u glavnom meniju na vrhu programa i zatim na Preferences, kao što je prikazano na slici ispod.

itunes-preferences1

5. Otvoriće vam se novi prozor i da bi omogućili da vidite Internet radio, u prvoj kartici General, čekirajte opciju Radio i zatim kliknite OK, kao što je objašnjeno na slici ispod.

itunes-radio-enable

6. Sada kada pokrenete iTunes možete videti opciju Radio sa leve strane ili na vrhu prozora.

Kako pronaći COOL radio?

COOL radio se nalazi u kategoriji International / World. Kada otvorite ovu kategoriju pronađite nas pod nazivom Cool radio (The best hits on the air from Serbia.)

iTunes123

 

Ukoliko imate pitanja i problema pri konekciji na server ili pri satelitskom prijemunašeg radija možete se obratiti našoj tehničkoj podršci 24 časa dnevno putem e-mail adrese: kontakt@coolradio.rs. U najkraćem mogućem roku rešićemo svaki vaš problem.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada