Pravila upotrebe sadržaja

Pravila upotrebe sadržaja

Veb sajt COOL radija je novi informacioni i komunikacioni servis koji je COOL radio realizovao radi poboljšanja prisustva na Internetu. Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa sajta COOL radija.

Ograničeno korišćenje

Sadržaji Veb sajta u isključivom i potpunom su vlasništvu COOL radija. Delovi ili ceo Veb sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja COOL radija, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Sve robne marke i logotipi prikazani na ovom Veb sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu COOL radija i ne mogu biti korišćeni na drugim Veb sajtovima bez pisanog odobrenja COOL radija. Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući ime COOL radio ne može biti uključeni u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja COOL radija.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu COOL radija predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i COOL radio veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa COOL radiom ili kupi nekih od proizvoda COOL radija ili usluga, ne treba da se osloni na informacije na Veb sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u COOL radiju. COOL radio ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informcija sa ovog Veb sajta. Informacije na ovom Veb sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Linkovi

COOL radio ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica a koja su vezana linkom sa strana Veb sajta COOL radija. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da COOL radio na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pometunih Veb sajtova ili strana.

Modifikovanje i promena pravila

COOL radio zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila , kao i delove naznačene pod « privatnost « i « copyright «.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. COOL radio zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

image

COOL radio

na radiostanica.com

Slušaj sada